zanggroep Musical Voices

uit Neerkant (N-Br) en Omstreken

Oliebollen-aktie

Klik hierboven op de oliebollen voor meer informatie

Lid worden

Ben je op zoek naar een popkoor waar jij jouw talenten in de praktijk kan brengen of enthousiast geworden door een van onze optredens…… Schroom niet en kom geheel vrijblijvend eens kijken naar de repetitie op dinsdagavond van 19.30 tot 21.45 uur, zaal Internos te Neerkant.

 

Musical Voices staat altijd open voor enthousiaste mensen van 13 tot 50 jaar (de heren mogen zelfs ouder zijn) die deel willen uitmaken van ons koor. Er wordt geen specifieke opleiding vereist, hoewel het wel fijn is als je noten kunt lezen of mogelijk in het verleden iets in de muziek gedaan hebt.

 

Als je na het bezoeken van onze repetitie je graag wil aansluiten bij ons koor, dan kun je gebruikmaken van het aspirant-lidmaatschap. Je mag dan twee maanden gratis deelnemen aan de repetities. Na twee maanden vindt er door onze dirigente een stemtest plaats en wordt er gekeken of jouw stem bij ons koor past en bij welke stemgroep (sopraan, mezzo-sopraan, alt, tenor of bas).

Met name mannen worden nadrukkelijk uitgenodigd om eens mee te komen zingen………

Voor meer info over Musical Voices kun je contact opnemen met onze voorzitster Anja Klompen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel: 077-466 42 46. Om de balans binnen de verschillende stemgroepen te bewaken, kan het zijn dat er een wachtlijst is voor een bepaalde stemgroep; vooral bij de damesstemmen.

 

Musical Voices, als zingen je passie is!