zanggroep Musical Voices

uit Neerkant (N-Br) en Omstreken

Nieuwsoverzicht

Stem op Musical Voices tijdens Rabobank Clubkas Campagne

Van 4 t/m 30 april 2019, tijdens de Rabobank Clubkas Campagne, kunnen leden van Rabobank Peelland Zuid hun stem uitbrengen op de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze club ontvangt.

In september is het 40 jaar geleden dat pater De Boer in Neerkant een jongerenkoor oprichtte. Zanggroep Musical Voices was een feit. Volgend jaar gaan we dit uitgebreid vieren met een groot concert, “Celebration”. Voor de eerste keer wordt er gekozen voor 2 weekenden en 4 concerten, maar dat betekent dus ook extra kosten.  Musical Voices gaat de opbrengst van de Clubkas Campagne gebruiken voor het organisatie en realisatie van deze grote concerten. Want zo’n grote productie kost veel geld. Onze vereniging krijgt géén subsidie of jaarlijkse bijdrage van welke instantie dan ook. Wij gaan ook nooit rond met een huis-aan-huis actie voor steun. Vandaar dat deze Rabobank Clubkas Campagne voor Musical Voices super belangrijk is.

Dus, ben je lid van Rabobank Peelland Zuid? Gebruik je stemkaart en stem op Musical Voices en andere verenigingen. Doen!!

 

Alvast bedankt voor jullie steun.