zanggroep Musical Voices

uit Neerkant (N-Br) en Omstreken

Nieuwsoverzicht

Stem op Musical Voices tijdens Rabobank Clubkas Campagne

Uw stem is heel belangrijk voor Zanggroep Musical Voices uit Neerkant[1]!

Momenteel zijn we weer begonnen met de voorbereidingen en het instuderen van nieuwe liedjes voor ons volgend groot concert. Want volgende najaar vieren we ons 40-jarig jubileum. En daarom zijn de voorbereidingen nu al gestart voor een nieuwe grote show in april 2020. Maar zo’n grote productie kost ook erg veel geld. Denk aan zaalhuur, licht, geluid, podium, aankleding enz.  Onze vereniging krijgt geen subsidie of een bijdrage van de overheid of fondsen. Ook hebben we geen jaarlijkse huis-aan-huis actie. De opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne hebben we dus heel hard nodig om deze nieuwe show te realiseren.

 

Vanaf vandaag, donderdag 5 april tot en met maandag 30 april kunnen leden van Rabobank Peelland Zuid hun stem uitbrengen. De stemkaart heeft u enkele dagen geleden  in de brievenbus kunnen vinden. Laat uw stem niet in de kast liggen en gun de verenigingen hun steuntje in de rug. Niet vergeten dus. Pak die stemkaart en stem vandaag nog!!

 

In ieder geval alvast hartelijk dank voor uw stem aan onze zanggroep.

 

Met vriendelijk groet,

Zanggroep Musical Voices[1] Met niet alleen leden uit Neerkant, maar ook diverse leden uit omringende dorpen zoals Meijel, Helenaveen, Ospel, Heusden en Beringe.