zanggroep Musical Voices

uit Neerkant (N-Br) en Omstreken

Nieuwsoverzicht

Derde editie Met Musical Voices Zingend de Zomer in

Op dinsdag 12 juli organiseert zanggroep Musical Voices voor de derde keer het mini-concert “Met Musical Voices Zingend de Zomer in”. Het koor kan terugkijken op een mooie start van dit muzikale jaar. Musical Voices mocht het concert "Jukebox" begin april 3 keer voor een vroegtijdig uitverkochte zaal opvoeren en de reacties van het publiek waren lovend en overweldigend. Ut was kei sjon.

Tijdens "Zingend de zomer in" mag u zich weer verheugen op een aantal nummers uit eerder genoemde show, maar ook andere nummers passeren de revue. Na afloop is er in Internos een karaoke-avond, waarbij iedereen kan laten horen dat hij/zij kan zingen!!

Kortom reden genoeg om op dinsdagavond 12 juli naar zaal Internos te Neerkant (bij mooi weer voor zaal Internos)  te komen. Iedereen is vanaf  19.30  uur van harte welkom en de toegang is gratis…

Tevens is op deze avond ook de gelegenheid om de live-DVD van "Jukebox" te bestellen. Dit kan overigens ook heel gemakkelijk via deze website. De DVD kost 10 euro per stuk. Klik hier om naar het bestelformulier te gaan.