zanggroep Musical Voices

uit Neerkant (N-Br) en Omstreken

Nieuwsoverzicht

Popkoor Musical Voices schittert in Jukebox


Op 1, 2 en 3 april stond zanggroep Musical Voices op de planken met hun 4e show “Jukebox” in gemeenschapshuis De Moost in Neerkant. Alle uitvoeringen waren al weken van tevoren uitverkocht en de verwachtingen waren hooggespannen. Het podium was aangekleed als een nostalgisch bruin café, compleet ingericht met bar en een authentieke Wurlitzer jukebox en verder aangekleed met vele oude lampenkappen aan het plafond.

Vele bekende liedjes kwamen aan bod. Voor de pauze werden er elke rustige liedjes ten gehore gebracht, waarbij het indrukwerkende “Mag ik dan bij jou” (origineel van  Claudia de Breij) bij menige bezoeker een gevoelige snaar raakte. Ook werd de popklassieker Bohemian Rhapsody van Queen uitgevoerd, een nummer die Musical Voices ook al vertolkte tijdens de succesvolle deelname aan de korenwedstrijd Top 2000 Popkoren Contest in Arnhem.

Tijdens de show werd op enkele momenten hilarische korte filmpjes vertoond op de beamerschermen, zodat de artiesten op het podium zich weer kon voorbereiden op een volgend nummer met een andere bijbehorende choreografie. Ook was er in de show ruimte vrijgemaakt voor enkele solonummers van enkele koorleden, waaronder het indrukwekkende “Calm after the storm” van The Common Linnets.

Na de meezingers Hey Jude (van The Beatles) en de Jukeboxmedley kreeg Musical Voices een staande ovatie van het enthousiast publiek. Na het dankwoordje van voorzitter Anja Klompen, waarin ze het publiek, alle vrijwilligers en de sponsoren bedankte, sloot Musical Voices de show af met de toegift, “That Man” van Caro Emerald.

 

DVD

Tijdens het weekend is de show “Jukebox” door een professionele filmploeg vastgelegd. Van het filmmateriaal wordt de komende weken een DVD gemaakt. Liefhebbers, die de show (nog een keertje) willen beleven, kunnen deze DVD bestellen via het bestelformulier op deze website. 

 

Bij deze willen we nogmaals iedereen bedanken, die meegeholpen heeft om de show “Jukebox” mogelijk te maken. Sponsoren (groot EN klein), onze vele vrijwilligers en natuurlijk het enthousiast publiek en al die anderen die meegedacht en meegeholpen hebben. Iedereen ontzettend bedankt. Het was Kei Sjon!!

 

Meer foto´s van de show `Jukebox` staan inmiddels op onze Facebook pagina.