zanggroep Musical Voices

uit Neerkant (N-Br) en Omstreken

Nieuwsoverzicht

Musical Voices "pakt uit" met nieuwe show JUKEBOX op 1, 2 en 3 april

zanggroep Musical Voices
Op dit moment staan de voorbereidingen voor de nieuwe show "Jukebox" op het programma. Er is voor Jukebox gekozen omdat Musical Voices hier voor iedere aanwezige generatie mooie muziek kan laten horen en zo een gevarieerd programma kan bieden. Veel aandacht is er besteed aan een passend decor en vanzelfsprekend geeft Musical Voices haar visitekaartje af als het gaat om de choreografie.

 

Naast de mooie muziek, choreografie en het decor gaat Musical Voices u verrassen met een originele presentatie rondom de optredens tijdens de shows. Kortom het is zeker de moeite waard om te komen genieten op vrijdag en zaterdag 1 en 2 april om 20.00 uur of zondagmiddag 3 april om 14.00 uur.

 

De kaartverkoop start op 15 februari aanstaande. Toegangskaartjes voor deze nieuwe show van Musical Voices zijn te koop bij Café-zaal  Internos en supermarkt Attent van de Mortel in Neerkant, bij De Peelbascule in Helenaveen, Het Wijnhuis in Deurne, bij ‘t Klavertje in Meijel. De online verkoop via deze website start morgen, 17 februari.  De kaartjes voor de show “Jukebox” kosten € 10,- in de voorverkoop en € 12,50 aan de dagkassa. Kijk voor het laatste nieuws over de shows op www.musicalvoices.nl en vindt ons leuk op Facebook.

 

Ook is er de mogelijkheid om kaartjes te winnen. U kunt onderstaande vragen beantwoorden en de oplossing vóór 15 februari doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Er worden 2 vrijkaartjes voor een show naar keuze verloot onder de goede inzendingen. Succes!


Wij verwelkomen u graag tijdens een van onze shows!!!

 

Prijsvraag Musical Voices:

  1. In welk jaar is Musical Voices ontstaan?
  2. Welke prijs heeft Musical Voices in december 2014 gewonnen?
  3. Wat was de naam van de vorige show van Musical Voices in 2012?

De antwoorden op deze 3 vragen mag u vóór 15 februari doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarbij uw naam en adres. Onder de goede inzendingen worden 2 kaartjes verloot. De winnaar wordt in De klepel, op onze website en via Facebook bekend gemaakt.