zanggroep Musical Voices

uit Neerkant (N-Br) en Omstreken

Nieuwsoverzicht

Winterconcert in gemeenschapshuis de Moost in Neerkant

Op zondag 18 december aanstaande vindt het jaarlijkse Winterconcert plaats in Gemeenschapshuis de Moost in Neerkant. De organisatie is in handen van de enthousiaste vrijwilligers van de 4 deelnemende muziekverenigingen, te weten; gemengd koor De Veengalm, Fanfare St Willibrordus, seniorenkoor De Oude Weelde en zanggroep Musical Voices in samenwerking met onze presentator Gerard Derix.

 

De trend die vorig jaar ingezet is om gezamenlijke optredens te verzorgen is goed bevallen en wordt voortgezet! De dirigenten van de deelnemende verenigingen hebben weer een mooi en sfeervol programma voor u samengesteld. Verrassend dit jaar is het internationale karakter!

 

Nieuwsgierig geworden; noteer 18 december vast op uw kalender. Aanvang van het Winterconcert is 14.00 u. Vanaf 13.30 u is de zaal open en staat de koffie en thee voor u klaar.

Tot 16.00 u vinden de optredens plaats van de deelnemende muziekverenigingen. Na het concert wordt er glühwein geserveerd en is er tot 17.00 u de gelegenheid om nog even na te genieten.

Namens gemengd koor De Veengalm, Fanfare St Willibrordus, seniorenkoor De Oude Weelde en zanggroep Musical Voices nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn bij dit Winterconcert. De entree is gratis.