zanggroep Musical Voices

uit Neerkant (N-Br) en Omstreken

Nieuwsoverzicht

Musical Voices treedt op tijdens jubileumconcert Muziekvereniging Wilona en CV de Peelpluimen.

Concert met een pluimMuziekvereniging Wilona en CV de Peelpluimen uit Helenaveen bestaan beide 55 jaar. Een mooie aanleiding voor een bijzondere samenwerking tussen twee totaal verschillende verenigingen, wat resulteert in het ‘Concert met ’n Pluim’.

 

Op zaterdagavond 7 november (aanvang: 20.00 uur) en zondagmiddag 8 november (aanvang: 14.30 uur) verzorgen muziekvereniging Wilona en CV de Peelpluimen in samenwerking met Musical Voices uit Neerkant een geanimeerd programma in de Gouden Helm te Helenaveen.

Tijdens deze voorstellingen vindt er een muzikaal intermezzo plaats en brengen de fanfare en Musical Voices samen de popklassieker Bohemian Rhapsody ten gehore. Leuk om nog even te vermelden is dat Musical Voices o.a  met deze vertolking de Top 2000 Popkorencontest 2014 gewonnen heeft. Musical Voices zingt nog een aantal andere nummers waaronder het nummer  Peel in Brand van Rowwen Hèze . Dit nummer over de Peel mag tijdens zo’n mooie voorstelling toch niet ontbreken. Ook carnavalsvereniging De Peelpluimen zal acte de présence geven met enkele verrassende optredens.

Naast de optredens van de verschillende verenigingen zorgt tonprater Berry Knapen voor de “vrolijke noot”.  Berry Knapen is Zuid-Nederlands Kampioen Tonpraten 2014 en weet er elke keer weer een groot feest van te maken.

 

Het 'Concert met ’n Pluim’ vindt plaats in gemeenschapshuis De Gouden helm in Helenaveen. Kaarten voor dit concert kosten € 7,50 (voorverkoop) en € 10,- (dagkassa) en zijn verkrijgbaar in Helenaveen bij het Dorpsservice Centrum en Hotel Eetcafé in D'Ouwe Peel en in Neerkant bij Attent van de Mortel.